Register    Login    Forum    Search    FAQ    Mini-Chat

Global Announcement

Global Announcement


Dear guests, please register in order to have posting access to the forums and chat box. Home of =Crysis= section is only accessible to clan members

 
 

Board index » Public Access » Photos & Screenshots
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Converse Chuck 70 Schoenen
 Post Posted: October 8th, 2019, 9:42 am 
Just warming up!
Just warming up!

Joined: 08 Oct 2019
Posts: 7
De tijdloze Kopen Converse Chuck 70 ontvangt dit voorjaar zijn nieuwste modieuze ‘Woven’ iteratie met dit veelkleurige ontwerp. De hoogwaardige ‘1970’ versie van de Chuck gebouwd volgens de specificaties van de jaren 70 constructie met hogere rubberen vossen, versterkte stiksels en meer demping krijgt dit unieke gestreepte textiel bovenwerk, voor een look die doet denken aan traditionele Mexicaanse dekens.

Image

Op typische wijze komt de Coca-Cola-branding vetgedrukt over de hele enkel aan met gepoft borduurwerk, terwijl de mediale zijkanten een verwijderbare patch hebben in de vorm van de iconische flesdop van de drank. Converse Chuck 70 Goedkoop Contrast vossen strepen zijn verwijderd voor een schoon ivoren gezicht, hoewel felrode tabs en "KITH" dooslogo's gepleisterd aankomen op respectievelijk de hiel en voorvoet, met meer kleur toevoegen allure door neon groene buitenzolen.

Terwijl de cyclus van trends blijft omcirkelen, komt de altijd iconische en betwistbare Converse Chuck 70 Lage Prijs opnieuw in zijn meest rebelse fase met archivistische vlamafdrukken die terugkeren voor de moderne line-up. Op weg naar een bijna bijna skater - uitnodigend tot een vermelding van de invloed van Thrasher van meer nieuwe modehoofden - heeft de op Boston gebaseerde opdruk het embleem op de tenen van twee uitvoeringen aangebracht: één een schone witte laag en de andere een klassieke zwarte hoge. Elk kenmerk heeft accenten die onaangeroerd zijn gebleven ten opzichte van het origineel, met canvasconstructies en contrasterende strepen die echt zijn gebleven, waardoor de focale graphics volledig onbelemmerd in het oog springen.

Converse Chuck 70 Schoenen De high-top constructie blijft de meest herkenbare component die losjes is vertaald terwijl het nubuck-bovenwerk wordt aangetast door minimale sterlogo-applicaties en een driehoekige patch die de "I AM THE SOLOIST" tagline in gespiegeld effect aangeeft. Neuskappen worden gladgemaakt in een schone glans, waarbij de meeste ogen zeker op de gemodificeerde zooleenheid landen, waarvan de extra vormen, de verlengde achterkant en de extra merktonen een paar vormen dat past bij de hoofdlijn van de ontwerper.

Een jaar van door en door sneaker throwback, lijkt het erop dat Ronnie Fieg de wereld wil herinneren aan zijn ontwerpkarbonades met de sterke punten van zijn Coca-Cola-samenwerkingen die op een grote manier terugkomen. Converse Chuck 70 Dames/Heren Hoewel ooit een Friends & Family-editie - in zo beperkte hoeveelheden dat ze bijna onmogelijk te vinden zijn - de KITH-kop klaar is om de in denim gemaakte Converse Chuck 70 na twee jaar in het donker nieuw leven in te blazen. Geplaagd door ronniefieg zelf, is het paar onaangeroerd van zijn oorspronkelijke tegenhanger met accenten met dezelfde elementen uit zijn exclusieve debuut.

www.schoenenstyle.comThe following users like this post: CroNic7
  Rating: 25%
Top 
  Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Board index » Public Access » Photos & Screenshots


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB Social Network 0.5.2 Kamahl & Culprit © 2010, 2011